Nejnovější recenze ze sekce Sporáky
- Víceúčelové plotýnky LP a PZ . Víceúčelová trouba.
- Nezálohované hodiny, po výpadku el.energie vždy nutno nastavit .
- Vzhled již mírně za zenitem .
Vše funkční .
- spolehlivý a bezpečný
bez výhrad
- Modernější s mnoha funkcemi včetně grilu a napářky na pečení chleba .
- Menší vnitřní prostor trouby i plechy oproti mému starému sporáku Mora.
Cena odpovídá kvalitě dle mých představ.
- dxddfrgtfgčgřtrčřth
- Vše funguje, jak má, velmi dobře funguje regulace výkonu
- Jednoduchý a funkční design
- Intuitivní obsluha a snadná údržba
- Provoz na 1, 2 nebo tři fáze
- Sporák je velmi tichý i při provozu horkovzdušného ventilátoru
- Výrobce zapomněl uvést, že sporák se dá snadno zapojit i na dvě fáze.
Sporák splnil moje očekávání, příjemně se obsluhuje a všechny funkce jsou jednoduše nastavitelné. Hladké a jednoduché provedení bez zbytečných fičur usnadňuje údržbu. Provětrávané dvojité sklo trouby se na vnějším povrchu nepřehřívá a lze na něm klidně udržet ruku. Překvapilo mne betonové závaží za spodní zásuvkou, které zvyšuje stabilitu sporáku a pravděpodobně brání i rezonancím při provozu horkovzdušného ventilátoru.
- Předchozí výrobek od stejné značky. Po celou dobu bez závad.
Je to vyrobeno z tak tenkého plechu že jsem měl obavy že se mě to rozpadne.
- mnoho funkcí trouby
- dvouzonové plotýnky
- funguje jak má
- skvělý návod na použití, včetně tipů jak vařit nebo péct
- krásné nerezové provedení
- snadné ovládání
- zasunovací knoflíky na ovládání
o žádné nevýhodě nevím
- Větší rozměr, tím pádem se bez problémů vejdou vedle sebe větší nádoby, "nemačkají" se na sebe
Ještě nemám se sporákem tolik zkušeností, protože jej mám doma opravdu pár dnů, ale vaření i pečení v něm mi vyhovuje...právě jsem dopekla slaný štrůdl a vypadá skutečně výtečně
- Rychlost a uspora.
- Standard
- Jak jiz nekdo psal, nerezove plachy jsou velmi ostre. Pozor pri instalaci
Nepochopil jsem proc Alza ma tento vyrobek oznacen jako GECS6C710XPA ? A ostatni prodejci jako GECS6C70XPA. Toto oznaceni je nakonec i zabaleno ve vyrobku z Alzy. Takze klam.
Tez jsem shanel presnou sirku kamen (nikdo nedokazal zjistit !). Je to 59,5 cm. Ne udavanych 60 cm.
spokojenost, splňuje mé očekávání
Popis produktu neodpovídá realitě, mřížka není smaltovaná, kdyby to nebylo složité, produkt bych vrátila
Plechy ze staršího modelu Mora do trouby nepasují, musela jsem je vyhodit... :(
- Kvalita provedení , jednoduchá obsluha a ovladatelnost . Vše z výroby dobře seřízeno , připojení bez problému . Mora OK .
- naprostá spokojenost, výborné úsporné vaření a pečení, zůstáváme u stejné značky jako jsme měli předtím
Kvalitní a dobře vypadající sporák. Plynové varné desce nelze nic vytknout. Zapalování hořáků stisknutím ovládacího knoflíku je pohodlné a rychlé, pojistka proti zhasnutí plamene dodá klid. Elektrická trouba s ventilátorem je poměrně velká a nabízí dostatečné množství programů, zatím jsem nevyzkoušel všechny, ale myslím, že splní všechny požadavky. Výborné je tlumení zavírání dvířek. Jedinou výhradu mám k ovládání časovače, které není příliš intuitivní a působí poněkud zastarale. Prostudování návodu je nutné. Rovněž miniaturní symboly funkcí na displeji časovače jsou špatně čitelné a mohly by být větší.
Zatím funguje podle ných představ.
Zatím se jeví skvělý
4 měsice a 2 reklamace
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a nastala závada. Můžeme Vás však ubezpečit, že se nejedná o běžnou životnost našich spotřebičů a ani běžný výskyt závad. V případě potřeby je Vám k dispozici naše Zákaznické centrum https://www.electrolux.cz... Pevně věříme, že po vyřešení závady bude sporák již sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
- 11 funkcí trouby
- Automatické zapalování hořáků
- Velká trouba
- Slevový kód
- zatím o žádných nevím
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »