Nejnovější recenze ze sekce Sporáky
Cena/ výkon skvělé
Dobrý
- Trouba dobře peče a sklokeramika je silnější než jsme měli, takže je vařený pokrm rychleji uveden do varu.
- Trouba má oproti starému sporáku mnohem více funkcí včetně sušení.
- Hezký vzhled a zasouvatelné ovládací knoflíky
- Pojízdné lyžiny v troubě
- Zatím žádné
Doporučuji a je za rozumnou cenu i na splátky .
za rozumnou cenu, rozumná kvalita
- Krásný vzhled
- Plně funkční
- Jednoduché ovládání
- Příjemné ovládání
Patrně nejlevnější el. sporák. Tak nečekejte zázraky. Ale je to solidní klasika. Trouba je celkem nadstandart. Kdo nechce indukci ani žádný displej bude odměněn přípojným
el. kabelem
- poměr cena výkon super
- dobře se čistí
Zakoupeno do pronajímaného bytu, podnájemníci velice spokojeni.
- Už značka AEG hovoří sama za sebe
Kvalitní sporák za super cenu, výbava a funkce sporáku odpovídají stávajícímu trendu vaření, rozhodně tento sporák má místo v moderní kuchyni, výborné rozložení varných zón na sklokeramické desce, samozřejmostí je pravý horký vzduch, ale i program na pečení pizzy, a na přípravu smažených hranolků, a vlhký horký vzduch jako bonus. Příslušenství je plně vyhovující pro používání sporáku v kuchyni, za zmínku stojí i teleskopické výsuvy, a šuplík na uložení plechů
Celá léta mi Mora dobře slouží
Při koupi jsem se nikne nedočetla, jaký typ trysek je ve sporáku namontovaný. Byly tam trysky na ZEMNÍ PLYN. Ty na PROPAN-BUTAN nebyly součástí, musela jsem dokoupit zvlášť. Kdyby toto info bylo v popisu produktu, objednala bych zároveň se sporákem.
- Skvěly sporák
- Zatím nevím
V provozu 2 dny,čekala jsem na plynaře k napojení,brzo na hodnocení.
- ovládání plotýnek otočnými knoflíky
- trouba peče hezky rovnoměrně
- velký prostor trouby - větší plechy než jsem měla a ten hluboký je naprosto super na perník a pod.
- možnost pečení 2 plechů najednou - opravdu to na horkovzduch peče rovnoměrně na oba nemusí se prohazovat
- indukce přestane ohřívat plotýnku - vypne ji, když zvednete hrnec, nestane se, že by zůstala omylem zapnutá
- složitější návod na použití jednotlivých funkcí trouby, ale peču instinktivně jak jsem zvyklá, jen na nižší teplotu, na rozdíl od staré trouby perfektně těsní dvířka
- odsávání se zapíná s vyšším výkonem plotýnky (od stupně6) ještě jsem nenašla jak to vypnout
- rozměr plotýnek by mohl být označen místo křížem kruhem, trochu vždy váhám, zda mám hrnec opravdu na středu
Přešla jsem z elektrických plotýnek na indukční je to o zvyku a musela jsem vyměnit většinu nádobí, ale rychlost vaření je k nezaplacení
Reakce značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovala. Automatické odsávání má možnost nastavit, kdy dochází k jeho spuštění. Postup najdete uvedený v návodu sporáku. Automatický chod funkce Hob2Hood zapnete nastavením automatického režimu na H1–H6. Varná deska je ve výchozím stavu nastavená na režim H5. S pozdravem Tým AEG
- když nepůjde 1 plotýnka jsou tam ještě 3
Sporák byl pro sestru a je sním spokojená
Ještě jsem sporák nestačila celý vyzkoušet. Zobrazení na indukční desce je velmi slabé. Jinak na pohled velmi pěkný. Troubu jsem měla zapnutou pouze na první vypálení dle návodu. Jsem ale spokojená, můžu doporučit.
spokojenost,sporák za dobrou cenu se slevovým kodem,pěkný na vzhled a výhodou zasunovací knoflíky
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Trochu nezradiční ovládání
Překvapilo mě, že součástí uvedeného výrobku nejsou plechy na pečení, jako tomu bylo dříve. Jinak nemám námitky.
Produkt byl vybrán pro funkce a vzhled, ale byl nefunkční. Proto za nás nedoporučuji.
Zatím neodzkoušené
- Moderní vzhled
- Nemá integrované zapalování
Sporák nemá elektronickou jiskru, což jsem se při nákupu na Alze nedozvěděl. Asi je to moje chyba, ale nečekal jsem, že by v dnešní době někdo ještě dělal sporáky bez zapalování.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »