Nejnovější recenze ze sekce Sporáky
- Krasny a funkcni
Nelituju nakupu, pouze mi chybi kryt, ale to je moje chyba
- Dostačující
- Kupován v akci
- OK
Pěkný sporák s velkou troubou,bezva ovládání
- Fakt jeden z mála elektrických sporáků, u kterého na zapojení nebudete potřebovat elektrikáře. El šňůru prostě strčíte do běžné zásuvky 230 V.
- Můžete použít jenom 2 plotýnky současně. Nebo jen jednu plotýnku a troubu současně. To je ale u 230 V jasné (taky proto je většina sporáků na 400 V - mohou mít pak větší příkon). Fyziku neochč.jete.
Naprostá spokojenost.
- Úspora energie
- Ovládání časovým spínačem alespoň jedné plotny jak to měl sporák typ 276 vyráběný před padesáti lety, který mi dodnes sloužil, ale některé funkce už byly zastaralé, proto byl nahrazen sporákem opět značky MORA C 8687 BW.
- Levný,splňuje mé požadavky.
Uveden do provozu bude později.
Kvalitní dle očekávání, česká značka.
- k ceně slušné vybavení
Velmi se nám líbí, dobře a jednoduše se obsluhuje.
- Indukční varná deska rychlejší ohřev.
- Nutno koupit hrnce a pánve vhodné pro indukční sporák.
- Příslušenství k sporáku obsahuje málo plechů na pečení, sehnání a dokoupení plechů byl problém s rozměry.
- Ukazatel teploty pečení v troubě, schází , není vybavena.
Před 15 lety byli sporáky Mora kvalitnější a levnější.
- Vybrala jsem jednoduchý sporák. Pokud má produkt méně technických prvků, je menší pravděpodobnost poruchy.
- j
- h
kvalitní produkt, už druhý stejné značky
Jsou super
- Oproti staršímu sporáku Mora, stačí plotýnkám poloviční plyn.
- Možnost pečení na program pizza až 275 *C
- Bohužel při prvním pečení nám sporák vyhodil pojistky a spálil se displej. Teď čekáme na opraváře jaký bude verdikt.
- 60cm široký
- obsahuje jeden velký plech i velký pekáč v balení
- zatím jsem velmi spokojená, vaří i peče skvěle
- moc se mi líbí rozšířitelná plotýnka
- zapojení spotřebiče je poměrně komplikované a výjezd elektrikáře stojí dalších 2300,-
- Pekáč i plech se do trouby dají dát jen na jednu úroveň, jinak se nevejdou
- Cena vs. kvalita
Zatím vlastníme sporák krátce, ale "vaří a peče" tak jak má. Řemeslné zpracování rovněž velmi dobré. Pokud vydrží v provozu déle jak pět let, tak předčí kvalitou, ale také především cenou svého konkurenta Bosch, jehož výrobek jsme museli pro nezpůsobilost vyhodit.
- Teleskopy a vyjimatelne sklo dveří, power boost indukční desky
- 50cm , ale kdyz neni misto na 60cm tak se neda nic delat
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »