Poradna Electrolux LKI64020AX

Autor: Josef | Vloženo: 15.10.2022 000 19:44 | Témata: Poradna Electrolux LKI64020AX

Josef

Josef

Elektrické zapojení sporáku a varné desky

Dobrý den, v návodu jsem objevil větu "Spotřebič se dodává bez síťové zástrčky nebo napájecího kabelu. Vhodné typy kabelů pro různé fáze" a následně tabulku pro jednu a tři fáze.
Z návodu mi není jasné, zda trouba a varná deska jsou připojeny jedním kabelem nebo dvěma. Také mi není zřejmé, zda u obou spotřebičů lze volit jedno nebo třífázové připojení. Ze zmíněné tabulky a návodu k funkci Řízení výkonu u varné desky lze odvodit, že lze použít více fází.

  • 17. října 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    reaguji na Váš dotaz.

    Elektrický sporák s elektrickou varnou deskou vyžaduje zapojení na 3 fáze s jištěním 3x16 A. Toto zapojení může provést pouze kvalifikovaný elektrikář. Jednu fázi vyžaduje trouba a dvě varná deska a spotřebič se zapojuje společně. Funkce Řízení výkonu, která je uvedena v návodu popisuje průběh této funkce, která se zapne, když celkové elektrické zatížení varných zón zapojených do jedné fáze přesáhne stanovenou hodnotu. Varné zóny na levé straně využívají jednu fázi a varné zóny na pravé straně také. Jak znázorňuje přiložený obrázek v návodu. Celkově tak varná deska vyžaduje fáze dvě. V případě potřeby je Vám k dispozici naše kontaktní centrum: https://www.electrolux.cz...

    S pozdravem Kontaktní Centrum Electrolux

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.